top of page

זה אני:

אמיר אפל - הקירח

מומחה לבצק ומורה לאפייה ביתית

התחלתי לעבוד עם בצק לפני 15 שנים, ביום שבו עזבתי את הקיבוץ והופתעתי לגלות שהלחם לא גדל בחדר האוכל.

קלטתי שהבצק מרתק אותי. מצאתי בתוכו עולם מופלא, מלא בחיים, ביצירתיות ובאתגר.

היום, לצד הורות ל-2 בנים ועבודה במשרה מלאה אני 24/7 עם בצק בידיים, אני לא מפסיק ללמוד, לקרוא, להתייעץ, להתנסות, ללוש, לאפות, לשרוף ולנסות שוב - כדי שאוכל לקחת את הידע המקיף והמקצועי ביותר שקיים ולהנגיש אותו בשפה הפשוטה ביותר לכל מי שרוצה לאפות.

 

בתפיסה שלי, כדי לאפות נכון לא צריך דיוק ״על הגרם״ ולא צריך מיומנות של פיציולו מנאפולי או של בולנז׳ר מפריז. צריך ליהנות - זה הכל.

כי אם יצא לכם קרואסון מושלם אבל סבלתם מהדרך - עדיף כבר לקנות קרואסון במאפיה, ואם נהניתם מהתהליך אבל יצא לכם לחם מכוער - סמכו עלי, מישהו כבר יאכל אותו וגם ינשק לכם את הקרחת. אומר לכם מניסיון.

שנדליק תנור?

אמיר אפל
bottom of page