top of page
20200331_182704_edited.jpg

קורס של 3 שבועות

לומדים בזום ובווטסאפ

ייעוץ וליווי אישי

קורס אפייה בזום

המחמצת הראשונה שלי

בהנחיית אמיר אפל | הקירח

מומחה לבצק, מורה לאפייה ביתית וחולה על לחם

20200614_211647_edited.jpg

על ״המחמצת הראשונה שלי״:

קורס לחמי המחמצת היחיד מסוגו, המאפשר לך ללמוד לאפות במטבח שלך.

הקורס נמשך 3 שבועות והוא כולל 2 שיעורים חיים בזום (השיעורים יוקלטו עבור מי שלא יוכל להגיע).

שאר פעילות הקורס מתקיימת בקבוצת ווטסאפ מצומצת, בה אפשר יהיה להתייעץ באופן חופשי עם המנחה

ולהכיר את חברי הקבוצה הנוספים.

במהלך הסדנה תלמדו על:

  • ההיסטוריה של לחמי המחמצת

  • המדע מאחורי מה שקורה לנו בתוך הבצק

  • תהליך האפייה מא׳-ת׳

  • התאמת תהליך האפייה ללו"ז שלך

  • עבודה עם קמחי שיפון וכוסמין

  • טכניקות אפייה

מה היתרונות בלימוד מקוון:

  • הדרך הכי טובה ללמוד - אתם לומדים ואופים מתי שנוח לכם

  • מקבלים ייעוץ וליווי אישי לכל אורך הסדנה

  • האפייה כולה מתקיימת במטבח שלכם, בתנור שלכם ועם המצרכים שלכם

  • אין בצק ״הכינותי מראש״, אין פירוק תהליכים - אתם חווים את כל התהליך

20200506_150518%20(1)_edited.jpg

רשימת ציוד נדרש:

  • מחמצת פעילה (אם אין לכם תשאלו אותי איך להשיג)

  • קילו קמח מלא + קילו קמח לחם

  • מלח, שמן זית, אגוזי מלך

  • משקל מטבח

  • תנור תקין

  • תבנית לחם

  • תבנית קטנה שמתאימה לתנור ואינה עשויה מזכוכית

  • אבן שמוט (אופציונלי)

  • מגבות חלקות או חיתולי בד

עלות: 280₪

מועדים קרובים:

  • מחזור 24: 20.11.24
    מועדי המפשים: 20.11 | 4.12 בשעה 20:30

מה תקבלו:

  • ייעוץ וליווי אישי לכל אורך הסדנה

  • 2 שיעורים חיים בזום (לא מוקלטים מראש)

  • הצטרפות לקבוצת ווטסאפ פעילה עם אופים כמוך

  • גישה לתיקיית תכנים ועזרים

  • לו״זים לאפיית לחם מחמצת המתאימים לכל סדר יום

  • מתכונים בדוקים ומאוזנים ללחמים שונים

לחמים של תלמידים:

המלצות של תלמידים:

contact
bottom of page