20200331_182704_edited.jpg

קורס של 3 שבועות

לומדים בזום ובטלגרם

קורס אפייה בדיגיטל

המחמצת הראשונה שלי

בהנחיית אמיר אפל | הקירח

מומחה לבצק, מורה לאפייה ביתית ובעל מיקרו-פיצריה

ייעוץ וליווי אישי

20200614_211647_edited.jpg

על ״המחמצת הראשונה שלי״:

קורס לחמי המחמצת היחיד מסוגו, המאפשר לך ללמוד לאפות במטבח שלך.

הקורס נמשך 3 שבועות והוא כולל 2 שיעורים חיים בזום (השיעורים יוקלטו עבור מי שלו יוכל להגיע).

שאר פעילות הקורס מתקיימת בקבוצת טלגרם מצומצת, בה אפשר יהיה להתייעץ באופן חופשי עם המנחה

ולהכיר את חברי הקבוצה הנוספים.

במהלך הסדנה תלמדו על:

  • גידול מחמצת מאפס

  • ההיסטוריה של לחמי המחמצת

  • המדע מאחורי מה שקורה לנו בתוך הבצק

  • תהליך האפייה מא׳-ת׳

מה היתרונות בלימוד מקוון:

  • הדרך הכי טובה ללמוד - אתם לומדים ואופים מתי שנוח לכם

  • מקבלים ייעוץ וליווי אישי לכל אורך הסדנה

  • האפייה כולה מתקיימת במטבח שלכם, בתנור שלכם ועם המצרכים שלכם

  • אין בצק ״הכינותי מראש״, אין פירוק תהליכים - אתם חווים את כל התהליך

20200506_150518%20(1)_edited.jpg

רשימת ציוד נדרש:

  • 2 קילו קמח מלא + קילו קמח לחם

  • צנצנת ריקה של כחצי ליטר

  • מלח, שמן זית, אגוזי מלך

  • משקל מטבח

  • תנור תקין

  • תבנית לחם

  • תבנית קטנה שמתאימה לתנור ואינה עשויה מזכוכית

  • אבן שמוט (אופציונלי)

  • מגבות ללא שערות או חיתולי בד

עלות: 420₪

מועדים קרובים:

  • מחזור 17: יום ב' 12.4.21

מה תקבלו:

  • ייעוץ וליווי אישי לכל אורך הסדנה

  • 2 שיעורים חיים בזום (לא מוקלטים מראש)

  • הצטרפות לקבוצת טלגרם פעילה עם אופים כמוך

  • גישה לתיקיית תכנים ועזרים

  • לו״זים לאפיית לחם מחמצת המתאימים לכל סדר יום

  • מתכונים בדוקים ומאוזנים ללחמים שונים

לחמים של תלמידים:

המלצות של תלמידים: