סדנת "פיצה עם הקירח"
סדנת אפייה מעשית הכוללת ארוחת פיצות מפנקת בהנחיית אמיר אפל.
במסגרת חוויה כיפית וטעימה, הנמשכת 3 שעות תלמדו לאפות את הפיצה המושלמת בבית - עם חומרי גלם זמינים ועם התאמות לכל מטבח ביתי.
במהלך הסדנה:
-
נדבר על ההיסטוריה ועל התפתחות הפיצה בסגנונות השונים, בין נאפולי לניו-יורק ועד לפיצה השכונתית הישראלית
-
תלמדו את כל מה שצריך לדעת כדי לאפות פיצה מושלמת בבית: הסברים על הציוד וחומרי הגלם הנדרשים, קביעת יחס המים בבצק, שליטה בשמרים, פיתוח גלוטן, בחירת קמח והתאמות, התאמת תוספות, שלב האפייה ועוד...
-
נכין יחד "בצק מהיר" לפיצה
-
תלמדו את הטכניקה לפתיחת בצק ולהנפת בצק באוויר
-
תאפו פיצות מ"בצק איטי"
-
לאורך כל הסדנה נאכל (הרבה) פיצות

למי הסדנה מתאימה:
-
לכל מי שאוהב פיצה
-
לבילוי זוגי, ערבי צוות, ימי הולדת, אירועים ובילוי עם חברים
-
לאופים מתחילים או מנוסים שרוצים ללמוד לאפות פיצה
את הפיצות נאפה בטאבון
בנוסף, תקבלו דגשים לאפייה בתנור ביתי
כדי להפעיל את הטאבון נדרשת חצר או מפרסת פתוחה
המלצות של תלמידים:
לקבלת הודעה לקראת סדנה באיזור שלכם ולשאלות נוספות
דברו איתי בדוא"ל - thebaldbaker.il@gmail.com
בווטסאפ - לחצו כאן
או בטלפון - 052-8444820 אמיר