יום ב׳, 12 באפר׳
|Zoom & Telegram
המחמצת הראשונה שלי | קורס מהנייד | מחזור 17
בואו ללמוד איך לאפות לחמי מחמצת מא'-ת' בקורס של 3 שבועות מהבית
זמן ומיקום
12 באפר׳ 2021, 20:00
Zoom & Telegram
פרטי האירוע
מכורים לריח של לחם חם שיצא עכשיו מהתנור?
רוצים לאפות לחם טרי בבית ולהפסיק לקנות לחם בסופר?
הצטרפו עכשיו לקורס "המחמצת הראשונה שלי" - קורס לחמי המחמצת היחיד מסוגו, המאפשר לכם ללמוד לאפות במטבח שלכם.
בקורס מקיף ומעמיק הנמשך 3 שבועות תלמדו ותתנסו באפיית לחמי מחמצת מא'-ת', החל משלב גידול המחמצת ועד לאפיית לחמים ממתכונים שונים. הקורס משלב לימוד בזום יחד עם חברות בקבוצת טלגרם מצומצת בה תוכלו להתייעץ באופן חופשי עם המנחה ולהכיר את חברי הקבוצה הנוספים - אולי תמצאו חברים לאפייה.
במהלך הקורס תלמדו על:
- גידול מחמצת מאפס
- ההיסטוריה של לחמי מחמצת
- מהו לחם תעשייתי ומה ההבדל בין לחמי שמרים למחמצת
- המדע שמאחורי מה שקורה לנו בתוך הבצק
- תהליך האפייה מא'-ת'
- אפיית לחם כפרי צרפתי, לחם 70% מלא עם אגוזים ועוד מתכונים נוספים
מה היתרונות בלימוד מקוון:
- הדרך הטובה ביותר ללמוד - אתם לומדים ואופים מתי שנוח לכם.
- מקבלים ייעוץ וליווי אישי לכל אורך הקורס.
- האפייה כולה מתקיימת במטבח שלכם, בתנור שלכם ועם המצרכים שלכם.
- אין בצק "הכינותי מראש", אין פירוק תהליכים - אתם חווים את כל התהליך ולומדים ממנו.
רשימת הציוד הנדרש לקורס:
- 2 קילו קמח מלא + קילו קמח לחם
- צנצנת ריקה של כחצי ליטר
- מלח, שמן זית, אגוזי מלך
- משקל מטבח
- תנור תקין
- תבנית לחם
- מגבות ללא סיבים או חיתולי בד
- אבן שמוט (אופציונלי)
מה תקבלו?
- ייעוץ וליווי אישי לכל אורך הקורס
- 2 שיעורים חיים בזום (לא מוקלטים מראש)
- הצטרפות לקבוצת טלגרם מצומצמת עם אופים כמוך
- גישה לתיקיית תכנים ועזרים
- לוחות זמנים לאפיית לחם מחמצת שיעזרו לך להתאים את תהליך האפייה ליומיום שלך
- מתכונים בדוקים ומאוזנים ללחמים שונים
לו"ז הקורס:
שבוע ראשון - גידול מחמצת מאפס
שבוע שני - אפיית לחם מחמצת בסגנון כפרי צרפתי
שבוע שלישי - אפיית לחם מחמצת 70% קמח מלא, אגוזים ושמן זית
שני שיעורים חיים בזום יתקיימו בשבוע הראשון ובשבוע השני, בימי שני בשעה 20:00
כרטיסים
המחמצת הראשונה שלי
420.00 ₪המכירה הסתיימה
סך הכל
0.00 ₪