יום א׳, 19 במאי
|Zoom
מיני-קורס לפיתוח 'לחם הבית' האישי
לומדים לבנות לעצמכם את המתכון ללחם החלומות
זמן ומיקום
19 במאי 2024, 20:30
Zoom
פרטי האירוע
אם הייתם אופים את לחם החלומות שלכם, איך הוא היה נראה?
- אולי לחם רך רך מבפנים עם קראסט פריך וריח משוגע של חמאה
- או לחם מקמח מלא עם מלא גרעינים מכל הסוגים
- ומה לגבי לחם כוסמין עם זיתי קלמטה וטימין עם קראסט בניחוח שמן זית
- או לחם מתוק בניחוח קינמון ואגוז מוסקט
אלו רק רעיונות, את לחם החלומות שלכם אתם יכולים להמציא בעצמכם ולהפוך אותו ללחם הבית שלכם.
בואו ללמוד איך לבנות את המתכון ללחם שלכם במסגרת מיני-קורס שיעבור בזום+ווטסאפ.
איך זה יעבוד?
הקורס יהיה בנוי מהרצאה בזום ולאחריה תרגול בבניית מתכון שיתקיים במשך שבועיים בקבוצת ווטסאפ.
בשיעור בזום תלמדו בין השאר:
- איך כותבים מתכון ללחם שמרים
- מה ההשפעה של כל אחד מהמרכיבים בבצק על התוצאה הסופית: בחירת הקמחים הנכונים, כמות מים, שימוש בשומן, שליטה במהירות התפיחה, בחירת תוספות ועוד
- נעבור על דוגמאות ללחמים שונים ונבין איך נבנה עבורם המתכון
- התהליך לבנייה מסודרת של מתכון מנצח (ומה עושים כשהוא לא)
לאחר השיעור כל משתתף יתנסה בבניית 2 מתכונים ללחם ויוכל לקבל פידבק על המתכון ועל האפייה דרך קבוצת הווטסאפ של הקורס שתהיה פעילה במשך שבועיים.
בסוף הקורס תצאו עם הידע והכלים להתחיל לשחק עם קמחים שונים, בצקים שונים ותוספות בכמויות שונות כדי לפתח לעצמכם אינסוף לחמים שהם לגמרי שלכם.
למי המיני-קורס מתאים?
לאופות ולאופים שהתנסו באפיית לחמי שמרים ממתכונים שונים ורוצים לכתוב בעצמם את המתכונים ללחמים שלהם.
- השיעור החי יעבור בזום ביום א' 19.5.24 בשעה 20:30
- השיעור יהיה זמין אח"כ לצפייה במשך חודש
- הייעוץ בקבוצה יימשך לשבועיים עד לתאריך 1.6.24
- הקורס מתאים במיוחד לאפיית לחמי שמרים