top of page
זיהוי תפיחה | בצק חי - סדרת זומים עם הקירח
זיהוי תפיחה | בצק חי - סדרת זומים עם הקירח

יום א׳, 26 במאי

|

מפגש חי בזום

זיהוי תפיחה | בצק חי - סדרת זומים עם הקירח

סדרת המפגשים בזום עם אמיר אפל ׳הקירח׳ הפעם - איך מזהים אם הבצק תפח כראוי

ההרשמה סגורה
אירועים אחרים

זמן ומיקום

26 במאי 2024, 20:30

מפגש חי בזום

פרטי האירוע

בצק חי - סדרת מפגשים בזום עם אמיר אפל ׳הקירח׳ שבהם נדבר על בצקים, מחמצות, אפייה ופחמימות.

המפגשים ייערכו אחת לחודש. ההרשמה בחינם, מספר המקומות מוגבל.

והפעם - איך מזהים שהבצק תפח כראוי

כלים ורעיונות שיעזרו לכם ללמוד להכיר את הבצקים שלכם ולדעת מתי הם תפחו או תססו מספיק כדי לעבור לשלב הבא

בין הנושאים:

  • למה חשוב ללמוד להכיר את הבצק שלכם?
  • איך בודקים את הבצק לפי מראה, ריח וטעם?
  • כלים ורעיונות לבדיקת מצב הבצק

רוצים לשאול שאלה?

תכתבו בטופס ההרשמה את השאלה שלכם. במהלך המפגש אענה על שאלות נבחרות מתוך השאלות שתשאלו דרך הטופס.

שיתוף

bottom of page