top of page
יום א׳, 26 במאי
|מפגש חי בזום
זיהוי תפיחה | בצק חי - סדרת זומים עם הקירח
סדרת המפגשים בזום עם אמיר אפל ׳הקירח׳ הפעם - איך מזהים אם הבצק תפח כראוי
ההרשמה סגורה
אירועים אחריםזמן ומיקום
26 במאי 2024, 20:30
מפגש חי בזום
פרטי האירוע
בצק חי - סדרת מפגשים בזום עם אמיר אפל ׳הקירח׳ שבהם נדבר על בצקים, מחמצות, אפייה ופחמימות.
המפגשים ייערכו אחת לחודש. ההרשמה בחינם, מספר המקומות מוגבל.
והפעם - איך מזהים שהבצק תפח כראוי
כלים ורעיונות שיעזרו לכם ללמוד להכיר את הבצקים שלכם ולדעת מתי הם תפחו או תססו מספיק כדי לעבור לשלב הבא
בין הנושאים:
- למה חשוב ללמוד להכיר את הבצק שלכם?
- איך בודקים את הבצק לפי מראה, ריח וטעם?
- כלים ורעיונות לבדיקת מצב הבצק
רוצים לשאול שאלה?
תכתבו בטופס ההרשמה את השאלה שלכם. במהלך המפגש אענה על שאלות נבחרות מתוך השאלות שתשאלו דרך הטופס.
bottom of page