top of page
סדנת 'ערב פיצה עם הקירח' - חגיגת סוף 2020
סדנת 'ערב פיצה עם הקירח' - חגיגת סוף 2020

יום ה׳, 31 בדצמ׳

|

סדנה בטלגרם

סדנת 'ערב פיצה עם הקירח' - חגיגת סוף 2020

נפרדים מ-2020 בחגיגת 'סילבסגר' ולומדים לאפות את הפיצה של הקירח

הכרטיסים לא זמינים לרכישה
להצגת אירועים אחרים

זמן ומיקום

31 בדצמ׳ 2020, 20:00 – 23:00

סדנה בטלגרם

פרטי האירוע

רוצים ללמוד את כל הסודות לפיצה של הקירח?

גם אתם רוצים כבר לסגור את 2020?

מחפשים דרך לחגוג מהבית את הסילבסגר?

הירשמו עכשיו ל'ערב פיצה עם הקירח' - חגיגת סוף 2020 עם סדנת 'פיצות הקירח' בטלגרם.

ההרשמה מוגבלת והיא תיסגר בעוד פחות מ-24 שעות.

'ערב פיצה עם הקירח' הוא ערב קונספט שתוכנן במיוחד לחגיגות הסילבסגר. 

הערב כולל סדנת פיצה מהנייד יחד עם משחקים כיפיים לסיכום השנה.

סדנת 'פיצות הקירח':

הסדנה מועברת בטלגרם ובמהלכה תלמדו את כל הסודות לאפיית הפיצה המושלמת בבית - בדיוק כמו 'פיצה הקירח' [פיצה נפוליטנית הנאפית במטבח הביתי].

במהלך הסדנה תלמדו בין השאר - איך עובד בצק פיצה, איך בוחרים את חומרי הגלם, העקרונות לאפיית פיצה מושלמת במטבח הביתי, איך מניפים בצק פיצה וכמובן המתכון המקורי של 'פיצה הקירח'.

הסדנה מועברת דרך אפליקציית טלגרם ואינה דורשת נוכחות בזמן אמת. אתם לומדים ואופים בזמן שלכם והמנחה זמין להתייעצויות ולשאלות שיעלו לכם.

כדאי לדעת - כדי לאפות פיצה ביום חמישי בערב מומלץ להכין בצק 24 שעות מראש - כלומר ביום רביעי בערב (לממהרים יש קיצור דרך שאלמד בסדנה עצמה).

משחק סיכום שנה:

לאחר שתסיימו לאפות את הפיצות, תוכלו להתפנות לחגיגה האמיתית - ערב משחקי סיכום שנה לצד הפיצה המושלמת שאפיתם.

תקבלו 2 משחקים בסגנון "Game Night" אמריקאי שמתאימים לזוגות, למשפחות ולקבוצות.

את המשחקים תוכלו להוריד ולהדפיס או לשחק ישר מהנייד. 

מידע על הליך ההרשמה ולו"ז הסדנה:

  • לאחר ההרשמה תקבלו דוא"ל עם אישור ההזמנה וקישור לערוץ הטלגרם של הסדנה.
  • התכנים של הסדנה יפורסמו בערוץ מיד עם סגירת ההרשמה ביום רביעי 30.12 בצהריים.
  • ביום רביעי בערב עליכם להכין את הבצק (15 דקות) כדי להתפיח אותו במקרר.
  • ביום חמישי עליכם לטפל שוב בבצק (15 דקות) כ-3 שעות לפני האפייה המתוכננת.

יום ד' 19:00 - הכנת הבצק והתפחה במקרר

יום ה' 17:00 - כדרור הבצק

יום ה' 20:00 - ערב פיצה עם הקירח

מצרכים:

זאת רשימת הציוד והמצרכים ההכרחיים לקיום הסדנה

- משקל מטבח

- קמח לבן (מומלץ קמח פיצה)

- שמרים יבשים

- שום, שמן זית, מלח, פלפל

- גבינת מוצרלה (לפחות 100 גרם לכל סועד)

- פחית עגבניות קצוצות Mutti

- רסק עגבניות קטן

- תוספות לבחירתכם

- תנור פעיל שמגיע לחום גבוה (לפחות 230 מעלות)

- גלגלת פיצה (מומלץ)

- יין / בירה / ערק / כל משקה אחר (מומלץ מאוד מאוד)

לכל שאלה אתם מוזמנים לפנות אלי בדוא"ל thebaldbaker.il@gmail.com

שיתוף

bottom of page