top of page
פרוסות - הרצאה קצרה עם סער מור
פרוסות - הרצאה קצרה עם סער מור

יום ג׳, 04 במרץ

|

Zoom

פרוסות - הרצאה קצרה עם סער מור

הרצאה בזום עם סער מור בנושא: בדרך ללחם המושלם

ההרשמה סגורה
אירועים אחרים

זמן ומיקום

04 במרץ 2025, 20:30

Zoom

פרטי האירוע

קהילת המחמצת בפייסבוק "מחמצת....לחמי שאור ומאפי שאור" מזמינה אתכם ל"פרוסות - הרצאות קצרות של אנשי הלחם" - פרויקט מפגשי זום לאופים ובעלי עניין בעולם הלחם, שמטרתו להעמיק את ההבנה ולשפר את המיומנויות של קהילת האופים. בכל מפגש אנחנו מארחים אנשי מקצוע מובילים לשיחות מעשירות על אפייה – מהתהליכים שמאחורי הקלעים ועד שיטות עבודה מקצועיות.

זה המקום לשאול שאלות, לחדד תפיסות וללמוד איך לאפות לחם טוב יותר, בבית או במאפייה.


והפעם: בדרך ללחם המושלם – מפגש עם סער מור

מה הופך לחם למושלם? האם כל מה שאנחנו רואים באינסטגרם ובפייסבוק באמת משקף את המציאות?

במפגש הקרוב נארח בזום את סער מור, אופה וקונדיטור מקצועי, אחד ממורי האפייה הבולטים והמנוסים בישראל לשיחה מרתקת על הלחם שמעבר לתמונות האינסטגרם.


שיתוף

רוצים להזמין סדנה או סתם להתקשקש על בצק?
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page