

יום ב׳, 05 במאי
|Zoom
פרוסות - הרצאה קצרה עם יובל אלחדף
הרצאה בזום עם יובל אלחדף בנושא: תהליך הפיתוח של קמח ייעודי
זמן ומיקום
05 במאי 2025, 20:30
Zoom
פרטי האירוע
קהילת המחמצת בפייסבוק "מחמצת....לחמי שאור ומאפי שאור" מזמינה אתכם ל"פרוסות - הרצאות קצרות של אנשי הלחם" - פרויקט מפגשי זום לאופים ובעלי עניין בעולם הלחם, שמטרתו להעמיק את ההבנה ולשפר את המיומנויות של קהילת האופים. בכל מפגש אנחנו מארחים אנשי מקצוע מובילים לשיחות מעשירות על אפייה – מהתהליכים שמאחורי הקלעים ועד שיטות עבודה מקצועיות.
זה המקום לשאול שאלות, לחדד תפיסות וללמוד איך לאפות לחם טוב יותר, בבית או במאפייה.
והפעם: תהליך הפיתוח של קמח ייעודי – מפגש עם יובל אלחדף
מה זה בעצם "קמח ייעודי"? במה הוא שונה מקמחים רגילים ואיך בכלל מפתחים אותו בטחנה?
במפגש הקרוב של "פרוסות" נארח את יובל אלחדף, האופה של טחנות קמח שטיבל, לשיחה מרתקת מאחורי הקלעים של תהליך הפיתוח של קמחים ייעודיים – משלב ההבנה של צרכי האופה ועד להפקת קמח מותאם מטרה ספציפית.
בהרצאה נשמע בין השאר על: הלוקאליזציה של החיטה והשפעתה על סוגי הלחמים בעולם