top of page
פרוסות - הרצאה קצרה עם יובל אלחדף
פרוסות - הרצאה קצרה עם יובל אלחדף

יום ב׳, 05 במאי

|

Zoom

פרוסות - הרצאה קצרה עם יובל אלחדף

הרצאה בזום עם יובל אלחדף בנושא: תהליך הפיתוח של קמח ייעודי

ההרשמה סגורה
אירועים אחרים

זמן ומיקום

05 במאי 2025, 20:30

Zoom

פרטי האירוע

קהילת המחמצת בפייסבוק "מחמצת....לחמי שאור ומאפי שאור" מזמינה אתכם ל"פרוסות - הרצאות קצרות של אנשי הלחם" - פרויקט מפגשי זום לאופים ובעלי עניין בעולם הלחם, שמטרתו להעמיק את ההבנה ולשפר את המיומנויות של קהילת האופים. בכל מפגש אנחנו מארחים אנשי מקצוע מובילים לשיחות מעשירות על אפייה – מהתהליכים שמאחורי הקלעים ועד שיטות עבודה מקצועיות.

זה המקום לשאול שאלות, לחדד תפיסות וללמוד איך לאפות לחם טוב יותר, בבית או במאפייה.


והפעם: תהליך הפיתוח של קמח ייעודי – מפגש עם יובל אלחדף

מה זה בעצם "קמח ייעודי"? במה הוא שונה מקמחים רגילים ואיך בכלל מפתחים אותו בטחנה?

במפגש הקרוב של "פרוסות" נארח את יובל אלחדף, האופה של טחנות קמח שטיבל, לשיחה מרתקת מאחורי הקלעים של תהליך הפיתוח של קמחים ייעודיים – משלב ההבנה של צרכי האופה ועד להפקת קמח מותאם מטרה ספציפית.


בהרצאה נשמע בין השאר על: הלוקאליזציה של החיטה והשפעתה על סוגי הלחמים בעולם


שיתוף

רוצים להזמין סדנה או סתם להתקשקש על בצק?
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page